|
|
 |
|
|
| HRůZA V LESE | Autor: Rambouchová Frydolína | V neděli jsem se byla projet v lese, a řeknu Vám, to tedy byla hrůza. Ti lesníci tam mají takový nepořádek, všude jsou špatné cesty, jezdit se po tom nedá!Příště už budu jezdit raději jenom po polích!
| | odpovědět
| 28.08.07 12:53 |
|
| RE: HRůZA V LESE | Autor: Docid | čus tos jel třeba zrovna v té části, kde něco dělají nebo tahají dřevo po těžbě. To uklidí neboj
| | odpovědět
| 02.09.07 19:58 |
|
| RE: HRůZA V LESE | Autor: lelkovati | No bordel v lese je občas fakt ostrej, ale je to o to větší zábava. Jezdím v okolí Kyjova a Ždánického lesa. Když to projedeš celý několikrát, tak pak uvítáš jakoukoliv změnu- i rozbombardovanou silnici- alespoň mám na čem se učit skákat:o)))
| | odpovědět
| 29.09.07 19:40 |
|
| RE: RE: HRůZA V LESE | Autor: Baddy | Souhlas. Jak jezdis ve stele stejnem prostoru tak kazda zmena potesi ;)
| | odpovědět
| 01.10.07 09:16 |
|
| RE: HRůZA V LESE | Autor: Petr | Tak já už tomu nerozumim ,na co jsi si pořizovala horáče ???? Vem svýho mazla do pucu ,ve svátek to opatrně šoupni do přepravního prostředku a mazat na uhlazenou cyklostezku.Lesům se vyhýbej velkým okruhem ,páč je to tam samá větev ,šutr ,houbař ,čundrák ,zvěř a podobná svoloč.."FAKT HNUS" Super diskuse o jednom velkém H....
| | odpovědět
| 30.10.07 21:03 |
|
| BAHNO NENí žáDNEJ MED | Autor: Howgh | problém vidím v bahně (bacha na polňačky. tam to bývá horší než v lese). Až se doopravdy rozjaří, bahnisko (a hlavně meze) vyschne a bude dobře.
| | odpovědět
| 01.02.08 11:37 |
|
| RE: HRůZA V LESE | Autor: MTBčko | No...jednou jsme jeli asi 30 km po asfaltce a same kopce...ani nevite,jak jsem byl rad,kdyz se to pak zpatky vzalo lesem..ani ty kameny,koreny stromu,spady mi nevadili spis jsem se v tom vyzival... kdyz mas horske kolo,tak si tehle veci nevsimej,a nebo jak uz nekdo zde rekl,jezdi po cyklistickych stezkach,ale muzu ti rict,ze podle me od toho MTB neni.
,,Koupi si to kolo za nekolik desitek tisic,a pak nadava na diry v ceste'' :D
| | odpovědět
| 17.10.08 15:59 |
|
|
|