|
|
 |
|
|
| HOLíTE SI NOHY? | Autor: RM | Zdravím všechny cyklisty! Zajímalo by mě jaký názor máte na holení noh u hobby cyklistů. V profi cyklistice je to samozřejmostí, ale co u hobíků? Zajímalo by mě, jaké s tím máte zkušenosti, jestli to doporučujete nebo se vám to naopak nelíbí atd. Mě osobně se chlupaté nohy u cyklistů moc nelíbí, ale protože sám jsem pouze hobík tak se mi do holení moc nechce. Je s tím potom asi dost starostí a znamí můžou mít nemístné narážky atd. Nebo to tak není? :) A tak si pořád říkám, oholit nebo neoholit? Toť otázka. Co si o tom myslíte vy? Díky za názor!
| | odpovědět
| 18.01.10 12:22 |
|
| RE: HOLíTE SI NOHY? | Autor: RAduz | Zdar, jsem taky hobbik, ale snazim se jezdit co to jde. Mam chlupaty nohy taky dost, ale holit se mi to taky nechce ze stejnejch duvodu jako tobě, tak nosim navleky na nohy od krotasu az k botam a je to cajk.
| | odpovědět
| 21.05.10 21:03 |
|
| RE: HOLíTE SI NOHY? | Autor: lucas | zdar, já jezdil na biku a nohy neholil, ale co jsem začal na silnici tak jo - prostě to k tomu patří a hlavně stejně záleží na tobě. Po prvním oholení to byl docela šok a než se ti kůže opálí, tak to vypadá trochu divně:-)
| | odpovědět
| 27.06.10 20:30 |
|
| RE: HOLíTE SI NOHY? | Autor: lucas | zdar, já jezdil na biku a nohy neholil, ale co jsem začal na silnici tak jo - prostě to k tomu patří a hlavně stejně záleží na tobě. Po prvním oholení to byl docela šok a než se ti kůže opálí, tak to vypadá trochu divně:-)
| | odpovědět
| 27.06.10 20:30 |
|
| RE: HOLíTE SI NOHY? | Autor: Boby | Ja si neholim ani oblicej, natoz nohy. U profiku to chapu, ale u hobiku???
| | odpovědět
| 05.09.10 15:24 |
|
|
|